Winkelmand

Onze specialisatie

IMG_9636

Revisie

Van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in de revisie en reparatie van automatische transmissies. Op dat gebied leveren we een totaaloplossing en denken we mee met wat het beste is voor u en voor de auto. Of het nu gaat om een complete auto of een losse versnellingsbak, ons team staat klaar om uw auto weer zo snel mogelijk de weg op te helpen.

Vandaag de dag gaan we een flinke stap verder. Onze research en mechanische afdelingen, werken aan eigen onderdelen en het verbeteren van onze revisies. Met recht kunnen we daarom stellen dat een steeds groter deel van onze revisies beter is dan nieuw vanuit de fabriek.

Diagnose

Binnen ATR heeft diagnose een belangrijke en centrale rol. Door hier steeds hogere eisen aan te stellen en nauwkeuriger te meten, zijn we steeds beter in staat om aan te wijzen waar slijtage zit en hoe slijtage zich ontwikkelt. Met deze kennis kunnen we niet alleen tegen een scherpere prijs reviseren, omdat we beter kunnen bepalen welke onderdelen goed zijn en welke vervangen moeten worden. We gebruiken de kennis die is opgedaan uit alle diagnoses inmiddels ook om zelf onderdelen te produceren.

Onderhoud

Naast het gebruik van de beste test- en meetapparatuur, zoeken wij tevens naar verbeteringen in materiaalsoorten, maattoleranties en bewerkingen. Zodoende zijn we continu in ontwikkeling om de levensduur van uw versnellingsbak te verlengen.

Preventief olie verversen kan helpen om op de lange termijn klachten ter voorkomen.

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen