Winkelmand

“REMOTE” Diagnosetechnicus transmissies

Als Remote Diagnosetechnicus Versnellingsbakken, ben jij bij ATR Transmissies verantwoordelijk voor de juiste oplossing van binnenkomende opdrachten en mbv de ATR Remote infrastructuur neem je de auto (die ergens bij een garagebedrijf staat) op afstand over en voer je online coderingen en programmeringen om zodoende de problemen of storingen in de versnellingsbak te verhelpen.

Het unieke van werken bij ATR, is dat je naast remote diensten ook de kans hebt om het geen wat je online doet, zelf of met collega’s ook in de werkplaats uit te voeren! Hierdoor is er een unieke en leuke dynamiek tussen online en offline sleutelen.

Uw profiel

Als Remote Diagnosetechnicus Versnellingsbakken, heb jij de opleiding Diagnosetechnicus afgerond. Daarnaast heb je (recente) sleutel- en diagnose-ervaring. Verder vind jij het leuk om problemen te analyseren en oplossingen te bedenken. Niet alleen doe je dot van achter een computer, maar je staat zelf ook af en toe in de werkplaats. Je vindt het dan ook leuk om zelf ook nog af en toe “vieze handen” te krijgen en zo ook je kennis op peil te houden.

Natuurlijk doe je dit niet alleen en werk je samen in een gezellig en leuk team van specialisten. Belangrijk is dan ook dat je een teamspeler bent en graag kennis deelt, maar ook openstaat voor ideeën van anderen.

Wij bieden

Jouw salaris is gebaseerd op jouw kennis, kunde en ervaring en wordt persoonlijk met jou besproken.

Vragen? 0348-475100 Herken je jezelf? Solliciteren

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen