Winkelmand

Service adviseur

Als Service Adviseur ben je bij ATR Transmissies het visitekaartje, de gastheer / gastvrouw en de schakel tussen de werkplaats en de klant. Je bent verantwoordelijk voor een goede ontvangst en behandeling van de klanten en hun voertuigen.Jij bent daarbij de verbindende factor tussen de klant en de monteur; zo hou je de klanten op de hoogte van de vorderingen of bespreek je wijzigingen.

Bij ATR ben je, als Service Adviseur, van groot belang omdat jij niet alleen de techniek ziet maar ook de belangen van de klant; als Service Adviseur wordt je dan ook geraadpleegd door klanten, verkopers en monteurs en ben je de echte spil in het web! De wensen van de klant verwerk je op een vakkundige manier op de werkorders, in de planning en administratie en je zorg je voor een zo efficiënt mogelijke planning. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het maken en toelichten van de factuur. Een mooie en afwisselende baan dus!

Uw profiel

Vanzelfsprekend beschik je over recente ervaring als Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur en heb je verstand van MS Office. Verder ben je een kei in het maken van planningen en wil je werken in een klein team van specialisten. Vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een vereiste, kennis van Duits is een pré. Van belang is dat je zowel met klanten als monteurs weet om te gaan; luisteren, inlevingsvermogen en tact zijn dus van groot belang! Verder werk je gestructureerd en ben je een opgeruimd type. Tenslotte verwachten wij dat je flexibel bent, oplossings- en klantgericht werkt.

Wij bieden

Je krijgt een goed salaris en je mag werken in een leuk en gezellig specialistisch familiebedrijf. Daarbij krijg je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie aan de front-office.

Vragen? 0348-475100 Herken je jezelf? Solliciteren

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen