Winkelmand

Snelle service met vertrouwde kwaliteit

Gepubliceerd door ATR Transmissies, op 10 mei 2019

Al sinds een lange tijd is de auto aanwezig in het straatbeeld. Een auto maakt het voor veel mensen mogelijk om bijvoorbeeld op het werk te komen of om op vakantie te gaan. Als gevolg van deze afhankelijkheid is het missen van een auto problematisch. 

Bij ATR merken wij dan ook steeds vaker dat een auto niet gemist kan worden. Een streven van ATR is dan ook om zo snel mogelijk van een versnellingsbak gerelateerde klacht te verhelpen. Omdat wij bij ATR de revisie van versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken volledig in eigen beheer hebben kunnen wij een totaal oplossing leveren voor een transmissie probleem. Dit zorgt er ook voor dat wij, als de planning het toelaat, een snelle oplossing kunnen vinden.

Een voorbeeld hiervan is een Mercedes E320 waarbij uit de diagnose bleek dat de versnellingsbak defect was geraakt. Door onze voorraad van gereviseerde Mercedes versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken konden wij bij de Mercedes binnen 1 dag een gereviseerde versnellingsbak (inclusief koppelomvormer en kleppenblok) monteren. De koppelomvormer van de defecte versnellingsbak werd binnen de zelfde dag gereviseerd. Doordat er gereviseerde onderdelen gemonteerd zijn konden wij niet alleen de klant snel helpen maar werd tevens de kwaliteit gewaarborgd.

Een tweede voorbeeld is dat wij van vrijwel alle Mercedes bedrijfswagens een gereviseerde versnellingsbak uit voorraad kunnen leveren. In dit geval kunnen wij een uitgebouwde defecte versnellingsbak omwisselen voor een gereviseerde waardoor een garagebedrijf gelijk aan de inbouw kan beginnen zodra de defecte versnellingsbak is uitgebouwd. Hiermee kan voorkomen worden dat een bedrijfswagen onnodig lang stil staat. Uiteraard is het ook mogelijk de oude bak achteraf in te leveren.

Let op: dit soort reparaties kunnen aangeboden worden na een diagnose indien er hoge urgentie is en de planning dit toe laat.

2019-05-09 08.37.42


Terug naar het overzicht

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen