Winkelmand

Mercedes als specialisme

Gepubliceerd door ATR Transmissies, op 5 april 2019

In Nederland rijden er sinds jaar en dag auto’s rond van Duitse fabrikanten. Autos van bijvoorbeeld Volkswagen, BWM, Audi en Mercedes zijn in Nederland erg populair. Vooral de 3 laatst genoemde merken staan bekend om hun luxe en exclusiviteit. Zij bieden meer dan alleen een vervoersmiddel van A naar B. Vooral Mercedes staat bekend als een merk dat de klant luxe en comfort biedt.

Een automatische versnellingsbak is een goed voorbeeld van een onderdeel dat voor comfort voor de bestuurder zorgt. De bestuurder hoeft immers niet bewust bezig te zijn met de versnellingsbak. Om de automatische versnellingsbak correct te laten functioneren is het belangrijk dat de transmissie op tijd onderhouden word. Dit onderhoud word uitgevoerd door middel van het spoelen.

Voor de leden van het Mercedesforum organiseren wij sinds een aantal jaar een spoeldag. Op deze dag krijgen de leden de kans om meer te weten te komen over de automatische transmissie en kan er een spoelbeurt uitgevoerd worden. Ook een diagnose aan de Mercedes is op deze dag mogelijk.

De spoeldag van dit jaar zit al bijna vol. Mocht u toch nog interesse hebben om deel te nemen? Kijk even op: https://www.mercedesforum.nl of neem contact met ons op.

Mercedesforum bedankt voor de samenwerking!


Terug naar het overzicht

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen