Winkelmand

Open avond – reviseren of repareren?

Gepubliceerd door David, op 10 april 2013

Trainings avond bij ATR over automaten VW

Reviseren of repareren, wat is eigenlijk het verschil? Afgelopen januari zijn we gestart met het geven van open avonden. Dit doen we voor besloten groepen met een avondvullend programma, waarbij we bezoekers een kijkje geven in onze keuken. Om te laten zien wat een revisie inhoudt en welke hoge eisen wij aan onze producten stellen.

Op donderdag 17 januari hadden we een eerste open avond georganiseerd voor Van Beynum, een Audi en Volkswagen dealergroep. Na ontvangst en een kop koffie, zijn we van start gegaan met een presentatie. Hier hebben we het gehad over het stellen van een goede diagnose, het nut van olie verversen en de DSG automaat. Onze presentatie laten we altijd aansluiten op de groep die we ontvangen. Na afloop van de presentatie hebben we de Van Beynum groep een rondleiding gegeven door het bedrijf en was er ruimte voor het stellen van vragen.

Heeft u ook interesse in een open avond en een kijkje achter de schermen? U kunt contact opnemen met David Oudshoorn via david@transmissies.nl en vragen naar de mogelijkheden.

 


Terug naar het overzicht

Onze website maakt gebruik van cookies zodat wij de website kunnen verbeteren.Wat zijn cookies?

Melding verbergen